ועידת העסקים הרביעית של ביתר עילית ננעלה בהצלחה
צאו והתפרנסו זה מזה: השבוע התקיימה ועידת העסקים הרביעית מטעם ‘הפורום לעסקים בביתר’ ועיריית ביתר עילית # במהלך הוועידה נשמעו הרצאות מקצועיות, נוסחאות להצלחה, פאנלים מוניציפאליים, מפגשי שיתוף פעולה והרצאה פוליטית בלעדית של הפרשן הפוליטי הבכיר בישראל# סיקור מיוחד
בפעם הרביעית: ועידת העסקים של ביתר עילית, שע”י העירייה ופורום העסקים העירוני, התקיימה ביום ג’ האחרון באודיטוריום ברחוב ברסלב בעיר, בהשתתפות מאות בעלי עסקים בעיר.
המשתתפים זכו לחוויה מקצועית יוקרתית – בדמות מפגשי העשרה, הרצאות מקצועיות, ויצירת קשרים וקומוניקציות עסקיות שיצעידו את העולם העסקי בעיר קדימה.
העיתוי המסורתי לקיומה של הוועידה השנתית נקבע לבקשת אנשי עסקים, עקב העובדה שבימים אלה – ימי תשעת הימים – חלק ניכר מהעסקים בעיר סגורים, ושאר העסקים מורידים הילוך בפעילותם העסקית. עובדה זו מאפשרת לאנשי עסקים רבים לפנות מזמנם את שעות האיכות הנדרשות כדי להשתתף בוועידה ולהקדיש את הזמן להפריה מקצועית הדדית.
מטרת הוועידה היא להעמיק את שיתוף הפעולה העסקי ולהעניק כלים מקצועיים לבעלי העסקים בעיר, תוך ניצול העובדה שמדובר בתקופה היחידה בשנה שבה רוב הפעילות העסקית בעיר מתנהלת על אש נמוכה.
השנה עמדה הועידה בסימן ‘שתהיו אוהבים זה את זה’, על פי דברי המדרש בתנא דבי אליהו רבה (כח): “כך אמר להם הקב״ה לישראל – בניי, אהוביי, כלום חסרתי דבר שאבקש מכם? ומה אני מבקש מכם – אלא שתהיו אוהבים זה את זה, ותהיו מכבדים זה את זה, ותהיו יראים זה מזה, ולא ימצא בכם עבירה וגזל ודבר מכוער. שלא תבואו לידי פסול לעולם, לכך נאמר: הגיד לך אדם מה טוב ומה השם דורש ממך כי אם עשות משפט ואהבת חסד והצנע לכת עם אלוקיך”.
את המעמד פתח רה”ע בדברי ברכה לבעלי העסקים בעיר. “בסייעתא דשמיא, הקשיים איתם התמודדנו בשנה האחרונה, עקב הנגיף, כבר מאחורינו. שנה זו הייתה לכולנו מורכבת ומלאה בהתמודדות.
“אנו מצויים בימי תשעת הימים, ובוודאי בימים אלו אין להרבות בשמחה, ולכן אנו מקיימים את הועידה החשובה הזו מבלי אמצעי מוזיקה וכדו’. אני רוצה לציין שפעלנו רבות במשך השנה האחרונה כדי לסייע לכם, בעלי העסקים בעיר. בפרסומים בפלטפורמות השונות, במטרה לסייע לכם לעבור את התקופה הזו. כולנו מחויבים בערבות הדדית, לדאוג זה לזה, ולהשתדל עבור השני. מידת החסד, שהיא מהמאפיינים המזוהים ביותר עם עם ישראל, בלטה מאד בעירנו.
“בשנה זו הוצאנו לפועל את מיזם ‘ביתר דייס’, שנועד לעודד את תושבי העיר לרכוש את מוצריהם בחנויות המקומיות, ובכך להעניק סיוע לבעלי העסקים שכורעים אל מול המציאות הכלכלית הבלתי פשוטה. בשבועיים שיוחדו ל’ביתר דייס’, תושבי העיר כולם התאחדו כדי לסייע לבעלי העסקים, לרכוש תוצרת מקומית ולאפשר לכם, בעלי העסקים, להתפרנס בכבוד.
“ההשקעה בעסקים בעיר הינה חלק חשוב במדיניות העירייה. אנו רואים בבעלי העסקים מנוף …
קו 986 לשירותכם
הקו יתחיל לפעול ביום שישי כ"ח באייר, לאחר שנים של פניות תושבים ופעילות עירונית מתמשכת רה"ע העלה את הצורך בסיור שקיימה שרת התחבורה בעירנו, והיא נענתה לבקשה רה"ע שיבח את...


