ב”ה
היענות רחבה ליוזמת השירות לשירות הציבור; מאות הגישו בקשה להנחה בארנונה
מגיעים עד לתושבים: ביוזמת רה”ע, גם השנה קיימו עוזרי רה”ע מהלשכה לשירות הציבור קבלת קהל בכל השטיבלך ברחבי עירנו, במהלך השבוע האחרון, בשעות של תפילת שחרית ובין מנחה למעריב, במטרה להנגיש את השירות לתועלת הציבור.
מאות תושבים הגיעו לקבל את הטפסים הנדרשים ולהגיש את הבקשה לקבלת ההנחה בארנונה, בימים הסמוכים לתאריך האחרון להגשת הבקשה, בסוף השבוע הנוכחי.
מלבד השירות המיוחד בשטיבלך, קיימו ביום חמישי קבלת קהל מיוחדת בשעות הצהריים במתנ”ס פריימן, לתועלת הקהל הרב ששיבח על היוזמה המבורכת, שחסכה את ההגעה וההמתנה בתור במחלקת גבייה.
אחרי קבלת הטפסים, פועלים במסירות עוזרי רה”ע, ר’ נפתלי הרצל ור’ נפתלי יזדי לעקוב אחרי השלמת המסמכים הנדרשים ולהגיש את הכל בצורה מבוקרת לטיפול הצוות המסור של עובדי מחלקת גבייה.
במהלך השבוע, הנחה משרד הפנים על שינוי בהגשת הבקשה לקבלת ההנחה. במקום להסתפק בחישוב ההכנסה של שלושת החודשים האחרונים של שנת הכספים 2025, יש לבדוק את תחשיבי ההכנסה של כל שנת הכספים הקודמת.
המשמעות: אלו שכבר הגישו בקשה להנחה בארנונה צריכים להשלים טפסים ולהביא טופס 106 או תלושי שכר של כל שנת 2025 ולא רק של שלושת החודשים האחרונים. אלו שעדיין לא הגישו, צריכים להגיע עם הטפסים המלאים.
כמו כן, גם את האישורים של הביטוח הלאומי צריכים להגיש לכל שנת הכספים 2025, ולא כפי שהיה בעבר – רק של שלושת החודשים האחרונים.
בהתייחסות למיזם של הלשכה לשירות הציבור אמר רה”ע מאיר רובינשטיין: “גם השנה אנחנו ממשיכים עם יוזמת הלשכה הניידת, ומגיעים אל הציבור כדי לסייע לקבל את ההנחה בארנונה. מדובר ביוזמה נוספת של עוזרי, נפתלי הרצל ונפתלי יזדי, הפועלים בכל ימות השנה במסירות עבור כלל תושבי עירנו”.




