מתמחים עם ‘פרוג’: הסדנאות למקצוענים של ‘פרוג’ יוצאות לדרך
מקצוענים? זה הזמן שלכם: למדת קורס עיצוב גרפי? את עובדת בפרסום בפרינט, אבל רוצה להשתלב גם בעולם הפרסום בדיגיטל. השתלמת בקורס צילום מקצועי ואת רוצה להיות מקצוענית בצילומי ילדים? את מעצבת פנים אבל רוצה גם לשלב את תחום הפיקוח?. המקצוענים כבר יודעים, אחרי הקורס והעבודה בא שלב ההתמחות, וגם את זה כמו את הקורסים המקצועיים עושים ב’פרוג’
בבית הספר לעיצוב ‘פרוג’ נפתחות בימים אלו סדנאות התמחות למקצוענים. בוגרי הקורסים של ‘פרוג’ שיצאו לשוק התעסוקה ומבקשים להתמחות בתחומים ייחודיים, יוכלו לעשות זאת בסדנאות שבהם יתמחו בנושאים שונים, שיקדמו את הרמה המקצועית והאיכותית של התלמידים.
הסדנאות נועדו להתמחות של בוגרי הקורסים בתחומים עיצוב גרפי צילום ועיצוב פנים, שיוכלו לקבל כלים שירחיבו את האופק התעסוקתי שלהם וישדרגו אותם לרמה של מומחים ומקצוענים. כך בסדנת עיצוב ובניית אתרים המותאם במיוחד למעצבים, ירכשו התלמידים כלים שיכשירו אותם להשתלב בעולם הצומח של הפרסום בדיגיטל.
בוגרי קורס צילום מקצועי, יוכלו להתמקצע בתת תחומים של עולם הצילום, ולהפוך למקצוענים ומומחים בתחום. לאחרונה החלה סדנת צילום ילדים וניו בורן. בקרוב יפתחו סדנאות נוספות לצלמים מקצועיים; סדנה לצילום אירועים הכוללת הדמיית אירוע; סדנה לטיפול מתקדם בתמונות הכוללת הכרה של תוכנות פוטושופ ולייטרום.
למעצבי ומעצבות הפנים מציעים ב’פרוג’ סדנה של לימוד פיקוח שטח. הסדנה מתאימה לדרישת לקוחות רבים בתחום עיצוב הפנים, הדורשים שמעצב הפנים יהיה שותף מלא בשטח ויפקח על כל התהליך מתחילתו ועד סופו.
סדנה נוספת שהרישום אליה החל בימים אלו ממש המיועדת למעצבות פנים ואדריכליות, היא סדנת תאורה. המעניקה כלים להעמקת הידע בתחום התאורה ותכנון של פרויקטים מורכבים וגדולים בתחום. בסדנא ילמדו תכנון תאורה בהתאמה לחללים שונים, היכרות עם מעצבי על בתחום התאורה מהארץ ומהעולם וחשיפה לטרנדים עכשוויים ועדכניים בתחום התאורה.
קו 986 לשירותכם
הקו יתחיל לפעול ביום שישי כ"ח באייר, לאחר שנים של פניות תושבים ופעילות עירונית מתמשכת רה"ע העלה את הצורך בסיור שקיימה שרת התחבורה בעירנו, והיא נענתה לבקשה רה"ע שיבח את...




