ידידים רוממוך
ארבעים אלף שיחות בשנה
הנתון המדהים הזה נחשף בערב הרמת כוסית לקראת השנה החדשה * מתנדבי ידידים מצוות ביתר הוזמנו להרמת כוסית יחד עם מנהלי הצוותות ובכירי העירייה * מנהלי מחוז ירושלים הציגו בפני הנוכחים סקירה מלאה על פעילות הארגון בשנה החולפת * בשורה משמחת: העירייה תתרום 70 אפודים זוהרים לצוות ביתר
לקראת השנה החדשה, הוזמנו מתנדבי ידידים מצוות ביתר להרמת כוסית יחד עם ראש עיריית ביתר עילית – מאיר רובינשטיין, סגניו יצחק רביץ, יהודה עוביידי וחברי מועצת העיר יקי הרשקופ וישראל פכטר.
כמו כן נכחו באירוע, מפקד השיטור הקהילתי מר שלמה אביסרור ומב״ס ביתר עילית מר חיים טרוזמן.
את האירוע יזם מנהל צוות ביתר יענקי דינין אשר מקיים שיתוף פעולה הדוק עם בכירי העירייה בכל הקשור לפעילות החסד של ארגון ״ידידים״ בעיר.
אבי קליין – מנהל מחוז ירושלים הציג יחד עם יענקי דינין סקירה מלאה בפני הנוכחים על פעילות הארגון בכלל וסניף ביתר בפרט במהלך השנה החולפת.
הנוכחים נדהמו לשמוע כי במוקד ידידים של מחוז ירושלים התקבלו למעלה מ-40,000 שיחות במהלך השנה החולפת מאזרחי ישראל שטופלו במקצועיות רבה על ידי המוקדנים והמתנדבים המסורים.
ראש העיר הפתיע את הנוכחים כשבישר שהעירייה תתרום 70 אפודים זוהרים לצוות ביתר, אפודים אשר ישמרו על בטיחותם ונראותם של המתנדבים בדרכים. עוד הוסיף כי ידאג לקדם קורסים להכשרת מתנדבים נוספים לחילוץ ממעלית.
ראש העיר הוסיף ואמר למתנדבים ״אני מקנא בכם! עוזבים את הכול כדי לסייע לאחר, ברצוני לנצל הזדמנות זו כדי להודות לכם, מתנדבים יקרים, בשמי ובשם תושבי העיר על פועלכם ללא לאות בכל שעה משעות היממה בכדי שאף אזרח לא ישאר תקוע בדרכו ללא סיוע״.
קו 986 לשירותכם
הקו יתחיל לפעול ביום שישי כ"ח באייר, לאחר שנים של פניות תושבים ופעילות עירונית מתמשכת רה"ע העלה את הצורך בסיור שקיימה שרת התחבורה בעירנו, והיא נענתה לבקשה רה"ע שיבח את...




