חגיגת חנוכה ברשת ג’י בי:
25% הנחה על כל מגוון הבעקיטשעס הפרחוניים והחליפות של ג’י בי
כמו”כ מכנסיים נוספים ב 50% הנחה
חנוכה כבר כאן, וגם עונת החתונות בעיצומה שמביאה איתה צורך בהלבשה חסידית חדשה. חתנים כמו מחותנים עסוקים לקראת שמחתם בחיפושים אחר דגם מתאים לבעקיטשע הפרחוני, כולם מעוניינים בדגמים חדשים ועדכניים. ענקית ההלבשה החסידית ג’י בי ממשיכה להפתיעה ובימים אלו יוצאת הרשת במבצע מכירות ענק של 25% הנחה על כל מגוון הבעקיטשעס הפרחוניים הן בטנה מלאה והן חצי בטנה, וכן על כל סוגי החליפות בטנה מלאה וחצי בטנה, כמו”כ מקבלים 50% הנחה על מכנסיים נוספים.
בשנים האחרונות הציבה את עצמה רשת ג’י בי בראש ענף ההלבשה החסידית כאשר הביקוש למוצרי ההלבשה של ג’י בי הולך וגובר בקרב המגזר החסידי. רשת ג’י בי גם חתומה על המהפכה הגדולה בענף הלבשה החסידית בהשקת החליפה הנושמת ועוד שלל חידושים המיובאים היישר מארה”ב.
במקביל משקיעה הרשת במגוון רחב של בעקיטשע’ס חלקים בגיזרה מהודרת, חליפות יוקרתיות בשלל דוגמאות. כמו”כ ניתן להשיג בחנויות הרשת את כל פריטי הלבוש החסידי. אלפי הלקוחות המבקרים בחנויות הרשת מביעים את שביעות רצונם מהקולקצייה העדכנית והסחורה המשובחת.
כמו”כ מציינים בהנהלת הרשת כי לכבוד החורף ניתן להשיג ברשת ג’י בי מעילי פוך איכותיים, וכן את מעילי הגשם. קולקציית החורף של GB מונה גם חליפות חסידיות מצמר במיגוון דוגמאות אמריקאיות חדישות ועדכניות.
בנוסף, נערכו בהנהלת הרשת לקראת עונה זו המלאה בשמחות, עם קולקציית החתנים עם בעקיטשע’ס מהודרים חלקים ופרחוניים בשלל דוגמאות חדישות ובלעדיות, בגזרה מושלמת במיוחד לחתנים.
בהנהלת הרשת מציינים כי גם בקטגוריית החולצות החסידיות הביאה הרשת את החולצות המובחרות של המותג האמריקאי המבוקש ‘ברכסוני’. ניתן להשיג חולצות אלו בכל חנויות הרשת.
החנויות ממוקמות באזורים מרכזיים בבני ברק ובירושלים המאפשרים לכלל הלקוחות נגישות מושלמת.
סניף בני ברק: רח’ עזרא 1 פינת הרב כהנמן 70, 03:6044495, סניף ירושלים: רח’ מלכי ישראל 8, 02:5822233, שעות הפתיחה: א’-ה’ לפנה”צ מ-12:00 עד 14:00. אחה”צ מ-16:30 עד 21:00, יום ו’ 10:00 עד 12:00.
קו 986 לשירותכם
הקו יתחיל לפעול ביום שישי כ"ח באייר, לאחר שנים של פניות תושבים ופעילות עירונית מתמשכת רה"ע העלה את הצורך בסיור שקיימה שרת התחבורה בעירנו, והיא נענתה לבקשה רה"ע שיבח את...




