ב”ה
גג:
מוצאנ”ש: המיזם שסחף את נשות העיר במוצאי השבתות הארוכים
כותרת:
חמין במוצאי שבת
משנה:
מידי מוצ”ש, מאות רבות של נשות עירנו השתתפו בפעילות תרבותית סוחפת במחירים מוזלים במיוחד, במיזם מיוחד של העירייה והמרכז הקהילתי >>> רה”ע: “נמשיך לפעול להנגשת התרבות המותאמת לצביון העיר במחירים מוזלים”
@יוחנן צוקרמן
זה קרה מידי מוצ”ש. שבת יוצאת מוקדם, והנשים שעמלו קשות לכבוד שבת קודש מתארגנות ויוצאות לערב מיוחד עבורן, במיזם מיוחד של העירייה והמרכז הקהילתי, תחת הכותרת “מוצאנ”ש”.
מידי מוצ”ש, הקרנה של אחת המצגות הנחשבות ביותר, במחירים מוזלים במיוחד, החל מ-15 ש”ח למשתתפת. האודיטריום העירוני ברח’ ברסלב התמלא כל שבוע מחדש במאות נשים שנהנו משעות של חוויה מותאמת במיוחד עבורן, כמובן באישור רבנים ומחנכים שליט”א.
בין היתר, הקרינו המצגות החינוכיות המאלפות – אש באוויר, לא ליפול 2, לא ליפול 3, אש באוויר, צעיף של כוכבים, ועוד. בחלק מהשבועות, אף הקרינו במקביל גם באידיש ואנגלית, במטרה לחבר למיזם את נשות העיר מכל הקהילות.
#שווה לכל כיס
רה”ע מאיר רובינשטיין מסר: “הצלחת המיזם מוכיחה כי ניתן לדאוג לאירועי תרבות מותאמים לציבור במחירים מוזלים השווים לכל כיס, ונמשיך לפעול בדרך זו. אבקש להודות למ”מ רה”ע ומחזיק התיק דוד זלץ ולמנהל המרכז הקהילתי ברוך הלפרין על פעילותם לשדרוג מערך התרבות העירונית, לתועלת כלל התושבים. תודה מיוחדת לצוות המרכז הקהילתי שדאגו להוציא את המיזם החשוב אל הפועל”.
מ”מ רה”ע ומחזיק תיק תרבות דוד זלץ: “מידי מוצ”ש, מאות נשים השתתפו בהקרנות המותאמות במיוחד עבורן, בהוזלה משמעותית מהמחירים הרגילים בשוק בזכות התמיכה החשובה של רה”ע הפועל ללא לאות להנגשת אירועי התרבות לתושבים, בכל ימות השנה. תודה מיוחדת גם למנהל המתנ”ס על עשייתו הברוכה”.
מנהל המרכז הקהילתי ברוך הלפרין: “כאשר יצאנו לדרך עם מיזם ‘מוצאנ”ש’, הופתענו מהכמות הגבוהה של הנשים שנרשמו – דבר המוכיח את הצלחת המרכז הקהילתי הפונה לכלל תושבי העיר, עובדה שבאה לידי ביטוי בין היתר בהקרנות המיוחדות שעשינו לדוברות אידיש ואנגלית. תודה מיוחדת לרה”ע, מחזיק תיק תרבות וכל צוות המרכז הקהילתי”.
קו 986 לשירותכם
הקו יתחיל לפעול ביום שישי כ"ח באייר, לאחר שנים של פניות תושבים ופעילות עירונית מתמשכת רה"ע העלה את הצורך בסיור שקיימה שרת התחבורה בעירנו, והיא נענתה לבקשה רה"ע שיבח את...



