בס”ד
יוצאים מדירת קבע לדירת עראי:
שלושה טיולים – הכי קרוב לבית
בצפון, בדרום, וגם בסביבה: לטייל – אפשר גם קרוב לבית * לקראת ימי ‘חול המועד’ יצא צוות ‘שערים’ לאתר עבורכם כמה מהאתרים הקרובים לעירנו * מפארקים, אומגות ועד מצפורים – הכל קרוב * בואו להכיר את הסביבה הקרובה אל ביתכם * תתניעו ותיהנו
יוסף שלומוביץ
טיילתם כבר בצפון? סיירתם בדרום? עברתם את הארץ לאורכה ולרוחבה? בואו ותכירו כעת את הסביבה! כן, הכי קרוב לביתר. לקראת חג הסוכות, וימי ‘חול המועד’, בהם נוסעים עמך בית ישראל לטיולים ברחבי הארץ ממזרח למערב, ומדן ועד באר שבע, החליטו במערכת ‘שערים’ להביא לכם, הקוראים, שלושה מהאתרים בהם השתבחה סביבת ביתר.
אין חולק כי אחד המרכיבים הקשים ביציאה לטיול הוא הנסיעה. הנסיעה ‘שורפת’ שעות ארוכות בהלוך ובחזור, ואף לוקחת לפעמים את האנרגיות המבורכות של הילדים – אותם הכינו לטיולים עצמם – למקומות שליליים (…) אשר כלים כולם כבר בנסיעה המורטת עצבים, בפרט לילד בשנות השבע ועד.. עד לשנות שיבה, כשהמבוגרים בכלל.
ועל כן, מפליא להיווכח כי במרחק של עד עשרים דקות נסיעה מביתר אפשר להיות במקומות אשר לא מביישים את הרי הגולן או את גבעות הנגב. אתרי טבע מדהימים ביופיים, פארקים מושקעים במגוון אטרקציות גדול, תצפיות נוף מרהיבות עין, והכל הכל – קרוב לבית.
מתוך אותם אתרים רבים, אשר עוד חזון למועד לאוספם אל פונדק אחד, מכובד ומיוחד, הבאנו בפניכם שלושה מקומות, אשר כולם בצד הימני של ביתר, היינו: ביציאה מביתר ימינה. לכיוון גוש עציון והסביבה.
מפחיד? לא בטוח? מציע לכם לנסוע, ולו פעם אחת, כדי לראות עד כמה המקום שמור ובטוח, על ידי שומר ישראל כמובן, ובעזרת כוחות הביטחון הרבים הפזורים בכל מקום. רק להזכירכם: ביתר, גם היא מעבר לקוו הירוק…
תחגרו חגורות, וצאו לדרך (זמני הנסיעה הם מכיכר העיר – גבעה ב’):
#חוות ארץ האיילים – 20 דקות
יוצאים מביתר לכיוון גוש עציון. ימינה וימינה. מצומת גוש עציון ממשיכים לכיוון בית שמש, ממשיכים ישר בפניה לכיוון אלון שבות – אלון הבודד, וכמה מטרים לפני הכיכר של כפר עציון פונים ימינה לדרך אספלט. ממשיכים על הכביש עד לחניון של ארץ האיילים.
המיוחד בחווה זו, כי כ-ל המשפחה עתידה ליהנות כאן. אבא ואימא, וכל הילדים. מהבוגרים והמתבגרים שבהם, ועד לקטנים שבעגלות.
מעניין לשמוע מהמפעילים, כי החווה החלה בחלום ילדות אשר קרם עור וגידים. חוות ארץ האיילים התחילה מחלום ילדות של שני חברים שהחליטו להקים חווה בטבע, ולאחר תלאות רבות הצליחו להגשים את חלומם ולקבל רישיון להקמת חווה לאיילים.
מאחר ואיילים גדלים רק במזג אוויר קריר המקום שנבחר היה גוש עציון, בהמשך הורחבה והוגדלה החווה והתווספו אליה מגוון בעלי הקרניים ובעלי חיים נוספים, פארק אתגרים, מסעדה, מתחם אירועים, מאהל אירוח, ובעתיד הכוונה להוסיף גם צימרים.
בחווה תמצאו מגוון אטרקציות מתחומים שונים, ולכל הגילאים. …




