גג:
שובבי”ם שכולו ברע’ן | כך נראית המהפכה החסידית של ביתר בימי השובבי”ם
כותרת:
ביתר מתכבסת בשובבי”ם
משנה:
שלושה מסלולי חיזוק לבחורי הישיבות הק’, מבצע ‘מיין שול’ עם 135 מדבקות שסוחף את ילדי העיר, לימוד הלכות מכבס שבת למשפחות, שבוע ‘טהרנו’ לבחורים ולצוותי הישיבות וסדרת ‘מלוגמא’ לאברכים >>> כך מובילים בסיעה החסידית ולשכת רה”ע את תנופת ההתעלות בשבועות השובבי”ם הקדושים
שמעון כהן
###לימוד שעות רצופות והתחזקות יתרה בכל הישיבות החסידיות; לימוד הלכות ‘מכבס’ בשבת קודש לצד בקיאות בהלכות שבת; לימוד מסכת מגילה בימי שישי ושב”ק לכלל הבחורים; מבצע ‘מיין שול’ לילדי התשב”ר עם אלבום מדבקות ייחודי לחיזוק קדושת בית הכנסת; סדרת שיעורים לאברכים בהליכות הבית בכל מוצש”ק; שבוע ‘טהרנו’ בישיבות הקדושות להגברת הקדושה והטהרה במחננו; ושבת בלתי נשכחת במירון בראשות המשפיע הגה”צ רבי אלימלך בידרמן – זוהי הרשימה המכובדת שמציגה ‘הסיעה החסידית’ בביתר עילית ולשכת רה”ע בימי השובבי”ם תשפ”ו, ועוד היד נטויה.###
החל מיום א’ פרשת שמות תשפ”ו יצאו לדרך שורת המבצעים והמיזמים חסרי התקדים במסגרת שורת מבצעי עידוד לחיזוק התורה והקדושה בעיר התורה והחסידות ביתר עילית בשבועות הקדושים והנשגבים של השובבי”ם, הידועים בסגולתם המיוחדת להתעלות ולזיכוך קדושת הנשמה.
השנה, שובבי”ם תשפ”ו – ניכרת ההתעוררות במיוחד, כאשר בסיעה החסידית ולשכת רה”ע הכריזו על שורה ארוכה של מיזמים, אירועים, מבצעים לכל הגילאים ופעולות רוחניות סוחפות ומרתקות – הכל כחלק מתנופת ההתחזקות הניכרת בעיר בימי השובבי”ם הקדושים, עם כל הברע’ן המפורסם של העשייה החסידית הביתרית.
ואכן, הברע’ן שמאפיין את כל פרסומי ‘הסיעה החסידית’ – מאפיין את כלל הפעילות החסידית בעיר, ובימים אלו בפרט. גולת הכותרת בפעילות השובבי”ם של הסיעה היא שורת המבצעים, הפרסים והפעולות שנעשים בימי השובבי”ם, לחיזוק לימוד התורה באופן מיוחד ויוצא מגדר הרגיל, ובפרט בלימוד שעות רצופות, כנודע מהספרים הקדושים על שֶׂגֶב מעלתו של לימוד זה, בשעות רצופות וללא הפסקה, לתיקון הנפשות ולשפע ברכה בכל העולמות.
צדיקי הדורות נבג”מ כתבו גדולות ונצורות על עוצם הזכות לזכות למעלות רמות של קדושה על ידי הלימוד שעות רצופות בימי השובבי”ם, תוך תענית דיבור והתקדשות יתרה, ובסיעה החסידית ולשכת רה”ע נחלצו חושים כדי להעמיד את כל מה שדרוש לטובת בחורי הישיבות בני העלייה החפצים בקרבת השי”ת ובדבקות עצומה ונפלאה בתורה הקדושה. הבחורים מקבלים את העידוד והדרבון ואת מלוא הכלים הנדרשים כדי להעפיל לפסגות רמות בלימוד התורה בימי השובבי”ם הקדושים שסגולתם גדולה ונשגבה מאוד מאוד.
#לומדים עם כל ה’קָאךְ’
בסיעה החסידית יצאו בשורת מיזמים ייחודיים, הן עבור בחורי הישיבות, והן עבור ילדי התשב”ר.
###עבור הבחורים### הוכרז מבצע שובבי”ם בשלושה מסלולים מקבילים: האחד – חיזוק בנושא מרכזי מסוים לפי…



