סיפור הצלחה: “18” – מגוון מבצעים בחודש המועדון של ‘אור החיים’
“18” המספר שמלווה את חודש המועדון של רשת ספרי ‘אור החיים’. עשרות אלפי חברי מועדון אנשי הספר וילדי ספר של אור החיים נהנים בחודש זה מחגיגות מבצעים ומתנות. 18 סניפים, 18 הגרלות, 18 זוכים, והכל ב18 ₪ דמי הצטרפות למועדון
קטלוג ייחודי מחולק בימים אלו לבתיכם בו מרוכזות כל הסיבות להגיע דווקא עכשיו לאחד מ- מסניפי “אור החיים” וליהנות מהפתעות ומבצעים חסרי תקדים בכל הקטגוריות:
18 הגרלות בין כל חברי מועדון “אנשי ספר” על 1000 ₪ במהלך חודש המועדון.
הטבה משתלמת במיוחד לבחירתכם למצטרפים חדשים. תהלים מחולק ב5 ₪, שבת טיש ב41 ₪. ויאמר הנני ב41 ₪. נצור לשונך במתנה. והספר חידושי תורה לילדים המצטרפים למועדון ילדי הספר.
הנחות מטורפות על מגוון ספרי קודש, ספרי מוסר, ש”ס חתנים, ספרי חסידות, והגות.
מעל 70 ספרי קריאה במבצע של 3 ב100 ₪.
הנחות מיוחדות על ספרי ניילון
אלפי מבצעים על אלפי פריטים נוספים מוצרי עור, ספרי ילדים, ספרי מתח, בישול, דיסקים, תשמישי קדושה.
חודש המועדון יחל יום חמישי ב’ שבט וימשך עד ג’ אדר תשע”ה.
לדברי ר’ יעקב ביבלה מבעלי הרשת: “יוזמת חודש המועדון היא כדי לתת יותר ללקוחות המקושרים אתנו כל השנה. חודש זה מאופיין בצריכה מוגברת בעיקר בזכות ההנחות והמבצעים הייחודיים, בימים אלו אנו מגיעים לשיא ההכנות להתאמת חנויות הרשת לקליטת עשרות אלפי חברי המועדון. בנוסף התאמנו את המבצעים וההפתעות לשתי הקטגוריות אנשי ספר וילדי ספר, בהזדמנות זו אנו קוראים לכלל הלקוחות להצטרף לחברי המועדון וליהנות ממבצעי חודש המועדון, ומההנחות וההטבות במהלך כל השנה, אני מזמין את כלל הציבור לבקר בסניפי הרשת, להתרשם מקרוב מהמבצעים האמיתיים ולנצל את המחירים הזולים במיוחד על כלל הפריטים בסניף”.




