הרב מנדל שוורץ
מחזיק תיק מנגנון ויו”ר וועדת כספים. עוסק בניהול מוסדות חסד תורה ורווחה
ספר לנו על פעילותך בעיר כחבר מועצה בקדנציה האחרונה
הקדנציה האחרונה התאפיינה בניהול העיר מתוך דרישות לעמוד ביעדים שמשרד הפנים והאוצר הציבו לרשות העירונית . השתדלתי לעמוד לימין ידידי ראש העיר הרב מאיר רובינשטיין יחד אם עמיתי חברי הנהלת העיר ע”מ לעבור ולסיים תקופה זו תוך המשך מתן שירות מקסימלית לתושבי העיר היקרים.
ספר לנו מקרה בעיר שגרם לך לתחושת סיפוק על היותך בתפקיד הציבורי של חבר מועצה
להיכנס לעובי הקורה ולרדת לשטח בין שכנים הרוצים להרחיב את דירתם ובחשיבה יצירתית ובס”ד להביא לכך שהשכנים יבנו וירחיבו את ביתם בהבנה הדדית והמשך שכנות טובה.
האם יש משהו בעיר שאתה חש פיספוס שעדיין לא הספקת לשנות את המצב?
שיבוצים בבתי הספר והסמינרים בזמן, ללא עגמת נפש לילדים והוריהם .
מה הם התכניות לעתיד ולקדנציה הבאה?
רבות מחשבות… אך הרצון האישי אחרי לא מעט שנים של עשייה ציבורית להמשיך ולעשות לרווחתו האישית של כל תושב ותושב בסייעתה דשמיא.
שתף אותנו בסיפור על אדם לא ידוע בציבור הראוי לשבח בגין פעילותו בעיר
תושבי העיר היקרים שלמדתי המון מראייתם את צרכי העיר ותושביה כל אחד בזווית הראיה שלו. ומהם אני שואב את הכוחות ויכולת העשייה הנדרשת .
ספר לנו על דמות מיוחדת שהושפעת ממנה בביתר עילית
הרה”ג רבי אברהם שטיגליץ שליט”א המקדיש את כל זמנו למען כלל תושבי העיר לגווניו ולסוגיו מתוך מסירות ודאגה כנה לכלל ולפרט בצורה שלא ניתנת לשער.




