המסורת נמשכת: “קיינעס”- הסכך המהודר והמוביל
כמיטב המסורת, גם השנה ירכשו אלפי בני ישראל סכך ‘קיינעס’ המהודר והמקורי . מבצע “בשכבך או בקומך” בחברת ‘קיינעס’: רוכשים סכך ‘קיינעס’ ומקבלים הטבה כספית לרכישת מיטה מתקפלת לסוכה או לרכישת סטנדר ייחודי לילד, ללימוד בסוכה.
למעלה משני עשורים חלפו מאז הגיעה מהפכת הסכך לארה”ק. מוצר שמשנה לשנה הפך למוצר בסיסי בסוכותיהם של רוב בתי ישראל. מאז עבר הסכך שיפורים ותוספות ברמת הגימור והאיכות, וכן בתוספות הנלוות כמו התיק המיוחד וחבילת סיבים בכל אריזה.
השימוש בסכך ‘קיינעס’ המקורי לסוכה, הוא כבר עניין של מסורת העוברת מדור לדור בקרב הלקוחות, כאשר דור שני של אברכים ובני תורה נותר נאמן למסורת אבות וממשיך להשתמש בסכך ה’קיינעס’ הנבחר, של חברת קיינעס המקורי כמובן, שכבש את השוק והפך למוצר המוביל בכשרות, באיכות ובשירות.
הטבה ייחודית
כמדי שנה, גם השנה המותג ‘קיינעס’ יוצא בחבילה של הטבות למזדרזים להזמין את הסכך. כל הרוכש סכך ‘קיינעס’, יזכה לשובר הנחה בסך 50 ש”ח לרכישת מיטה מתקפלת מיוחדת לסוכות או לחילופין שובר הנחה בסך 50 ש”ח לרכישת סטנדר מיוחד לילדים, ללימוד בסוכה. כמו”כ יוכלו לקוחות ‘קיינעס’ לרכוש שקית ניילון הרמטית ואטומה לאחסון הסכך בסוף החג, השומרת על הסכך מכל פגע במחיר סמלי.
בחברת ‘קיינעס’ מדגישים כי כל מוצרי החברה עברו תהליך חיטוי מיוחד כנגד תולעים, חיטוי שנעשה בפיקוח של משרד החקלאות, כאשר משלחת מכובדת של נציגים מטעם משרד החקלאות סיירו במפעלי החברה ופיקחו על ניקיון המוצר. בסכך ‘קיינעס’ מציינים שבסוף החג, לפני שאורזים את הסכך, יש לוודא שהסכך יבש לחלוטין ורק אז לאחסן אותו. לכן מומלץ לעשות זאת בצהרי היום שלאחר החג, וזאת לאחר שהסכך התייבש לחלוטין. הקפדה של אחסון נכון תשמור על הסכך לאורך שנים, מבטיחים בחברת ‘קיינעס’.




